Elämäniloa

N= Neuro

Ihmisen käyttäytyminen perustuu viiteen aistijärjestelmään. Nämä ovat näkö, kuulo, tunto, haju ja maku. Sekä näitä vastaavien miellejärjestelmien mielikuvien, äänien, tuntemusten, hajujen ja makujen toimintaan. Hermosto kytkee ihmisen mielen ja kehon yhtenäiseksi järjestelmäksi, jossa ajatukset vaikuttavat fysiologiaan ja fysiologia vaikuttaa ajatuksiin.


L = Lingvistinen

Jokaisella on oma kokemuksensa todellisuudesta.

P = Prosessointi

Prosessointi liittyy niiden toimintaohjelmien tunnistamiseen ja käyttöön, joilla saavuttaa erilaisia tavoitteita.


Ihmettelin, kuinka ihailemani ihmiset toimivat rauhallisesti ja päättäväisesti, suhtautuvat elämään positiivisesti, rakkaudella ja hymyillen. He näyttivät onnellisilta ja vapailta.

Kuulin yhä useammin kiitollisuudesta ja maailmankaikkeuden anteliaisuudesta.

Aloin etsimään tietoa, lukemaan ja kuuntelemaan luentoja. 

Huomasin, että jo isäni oli käyttänyt samoja menetelmiä lapsuudenkodissani ja itsekin olin käyttänyt samoja keinoja lapsieni kanssa.  Huomasin, että samalla tavalla unemakarttani toiveet ovat käyneet toteen. 

Haluan oppia jatkuvasti lisää, ympäröidä itseni ihmisillä, jotka rakastavat elämää, suhtautuvat lämmöllä ja rakkaudella kaikkeen, tavoittelevat unelmiaan, ovat onnellisia ja täynnä elämäniloa. Haluan oppia heidän menetelmistään ja menestyksestään aina vaan lisää.

Haluan antaa sinulle mahdollisuuden tähän ihanaan NLP-matkaan. Matkaan, joka muuttaa elämäsi.Jos et astele eteenpäin, 

seisot samassa paikassa aina.