Blogi

Blogi

En puhu sinusta enkä minusta. Me olemme riittävän hyviä ja kelpaamme juuri tällaisina.

Ensimmäisen unelmakarttani piirsin talvella 2010/2011. Piirsin paperille lentokoneen. Ystäväni hämmästyi. Hän ei osannut kuvitella minun haaveilevan matkasta, koska en ollut siitä koskaan puhunut. Mielestäni se oli aivan liian kallis unelmoitavaksi. Kesällä 2011 istuimme kolmen lapseni kanssa lentokoneessa matkalla Italiaan.

Johdantokappale antaa lukijoille idean siitä, mitä he voivat blogitekstiltä odottaa. Sitä voi myös käyttää lyhyenä esittelynä blogitekstilistassa. Eri muokkaustavat saavat tekstin erottumaan muista teksteistäsi. Lue lisää nähdäksesi kuinka voit muokata blogitekstejäsi.

Kuvat saavat aikaan blogitekstisi viimeisen silauksen ja houkuttelevat lukijoita avaamaan sen. Blogitekstin ensimmäinen kuva on automaattisesti se, jota käytetään esikatselukuvana. Oikean kuvan valinta voi siis tehdä blogitekstistäsi houkuttelevamman.

Lyhyet ja yksinkertaiset blogikirjoitukset pitävät lukijan parhaiten mukanaan. Mielenkiintoinen johdantokappale ja lyhyt, informatiivinen sisältö pitävät huolen siitä, että lukijasi palaavat takaisin.